&Tradition

&Tradition is een Deens meubelbedrijf opgericht in 2010 door Martin Kornbek Hansen, dat traditie verbindt met hedendaags design en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Ze brengen klassiekers van Deense ontwerpers zoals Verner Panton en Arne Jacobsen samen met eigentijdse creaties van designers zoals Jaime Hayon en Sebastian Herkner.

Hun collecties omvatten meubels, verlichting en woonaccessoires, allen gekenmerkt door vakmanschap en hoogwaardige materialen. &Tradition herstelt ook iconische ontwerpen en maakt ze beschikbaar voor het grote publiek, altijd met oog voor duurzaamheid. Ze gebruiken verantwoorde materialen en streven naar een circulair productieproces. Deze combinatie van tijdloos en eigentijds design, gecombineerd met milieubewustzijn, maakt &Tradition tot een opmerkelijke speler in de wereld van Scandinavisch design.

Amura

Amura is een jong bedrijf in Zuid-Italië dat iconisch en eigentijds designmeubilair ontwerpt en produceert.

Ze fungeren als een laboratorium voor onderzoek en experimenten op het gebied van vormen, ontwerp, trends en materialen, met een sterke focus op innovatie zonder de ambachtelijke basis en oorsprong uit het oog te verliezen. Amura belichaamt de warmte van de Middellandse Zee en de traditionele ambachtskunst door het gebruik van natuurlijke materialen, het streven naar een perfecte synthese van vorm en functie en aandacht voor ambachtelijke afwerkingen binnen een technologisch geavanceerde context.

DePadova

Veranderen en innoveren, de bekende paden verlaten om nieuwe gebieden te betreden. Dit zijn de onderscheidende kenmerken van DePadova, een historisch Italiaans bedrijf dat sinds 1956 bekend staat om de productie van onder andere fauteuils, banken, bedden, inrichtingsaccessoires, boekenkasten en opbergmeubels.

Een solide merk, vol van typisch Italiaanse creativiteit, rebels, dat zich niet aanpast aan vooraf bepaalde patronen of definities. DePadova heeft innovatie als uitgangspunt, niet als doel. Een referentiepunt voor wie niet alleen op zoek is naar meubels, maar naar echte designcomposities.

Living Divani

Sinds 1969 is Living Divani actief in de provincie Como. Deze Italiaanse firma richt zich op de ontwikkeling en productie van binnen- en buitenmeubilair en staat bekend om haar innovatieve en cutting-edge design.

Onder leiding van Piero Lissoni groeide Living Divani uit tot een internationaal erkend Italiaans topbedrijf in de meubelindustrie. Het assortiment omvat niet alleen banken en fauteuils, maar ook tafels, accessoires en buitenmeubilair, allemaal gekenmerkt door een herkenbaar esthetisch design met essentiële vormen en vakmanschap.

MDF Italia

MDF Italia, gevestigd in Milaan, is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van meubels en accessoires.

De kracht van MDF Italia ligt in het vermogen om de cultuur van het ‘nu’ te interpreteren en te vertegenwoordigen, waarbij trends worden beïnvloed in plaats van simpelweg te volgen. MDF Italia’s stijlvolle en veelzijdige banken en fauteuils blinken uit in elegantie en functionaliteit. De producten ontstaan uit een samenwerking tussen gerenommeerde ontwerpers, architecten en industriële ontwerpers, met gedeelde waarden als eenvoud, lichtheid en balans. De meubels zijn uiterst functioneel, innovatief in materiaalgebruik en hebben oog voor detail. MDF Italia’s modulaire ontwerpen bieden veelzijdigheid en lichtheid en zijn geschikt voor diverse levensstijlen.

Moooi

Moooi, opgericht in 2001 door Marcel Wanders en Casper Vissers, is een toonaangevend Nederlands designbedrijf dat zich focust op het maken van meubels en verlichting.

De naam, met een extra “o” voor extra schoonheid, weerspiegelt Moooi’s filosofie van het nastreven van ongebruikelijke ontwerpen. Het merk staat bekend om zijn eclectische en gewaagde designs, vaak een mengeling van stijlen en culturele invloeden. Met samenwerkingen met internationale ontwerpers heeft Moooi iconische stukken geproduceerd, zoals de “Random Light” van Bertjan Pot en de “Animal Chair” collectie van Front. Door creatieve vrijheid te omarmen en te streven naar vakmanschap, blijft Moooi grenzen verleggen in de designwereld, waardoor unieke, kunstzinnige en functionele ontwerpen tot stand komen.

Wittmann

De oorsprong van Wittmann ligt in een zadel- en lederwinkel die de familie in 1896 begon, niet ver van Wenen.

In de jaren ’60 besloot Franz Wittmann het bedrijf om te vormen tot een producent van gestoffeerde meubelstukken, waarbij ontwerpers en architecten werden ingeschakeld om de collecties te ontwerpen. Wittmann’s missie is om klassieke, elegante en comfortabele meubels te bieden die de tand des tijds kunnen doorstaan. Elk stuk is handgemaakt en kan worden aangepast aan persoonlijke eisen. Wittmann heeft een breed en gevarieerd assortiment voor restaurants, kantoren, boetieks en hotelinrichting, inclusief de heruitgave van designiconen zoals de Josef Hoffmann en Friedrich Kiesler zitmeubelen.

Ons interieur in veilige handen

“Ons interieur is in hele veilige handen bij Studio van ’t Wout. Wij hebben al vele jaren bij verschillende projecten hulp gekregen van Studio van ’t Wout en durven er volledig op te vertrouwen dat het resultaat geweldig is en meer. We genieten er nog dagelijks van!”

~ Elsine & Ronald