Ferenc van der Vlies is niet alleen een gedreven ondernemer, maar ook een sociaal betrokken visionair. Of het nu gaat om het aangaan van retail-uitdagingen, zijn toewijding aan de Cruyff Foundation of het ondersteunen van jongeren met beperkingen.

Ferenc is een gedreven impactmaker, een verbindende kracht die geen uitdaging uit de weg gaat. Te midden van de hectiek van het ondernemerschap zocht Ferenc naar een ontmoetings- en landingsplek voor zijn netwerk van creatieve ondernemers. Deze bijzondere plek vond hij in de vorm van een oude schuur, genesteld in de natuur.

Ferenc vroeg ons om een ontwerp te creëren voor deze ruimte, een ontwerp dat niet alleen zijn eigen creativiteit weerspiegelt maar ook anderen inspireert. Het eindresultaat is een doordacht ontwerp voor een ruimte die dient als showroom, werkplek, ontspanningsruimte en creatieve hotspot. Hier komen werk en spel op harmonieuze wijze samen, en een vleugje van wat men wel eens een ‘man cave’ zou kunnen noemen is zeker niet uitgesloten.

“Een vleugje van wat men wel eens een ‘man cave’ zou kunnen noemen”