ARPER

Arper’s geschiedenis begon als een ambachtelijke leerwerkplaats en groeide uit tot een internationale designkracht. Hun toewijding aan duurzaamheid is te zien in hun milieuvriendelijke ontwerpen en productieprocessen, wat hen tot een groene keuze maakt voor kantoorinrichtingen.

Het merk, opgericht in 1989 in Italië, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een wereldleider in het produceren van prachtige zitmeubelen, tafels en meubelaccessoires voor home-office en kantooromgevingen. Hun nadruk op esthetiek en kwaliteit. Deze prestaties hebben geleid tot iconische collecties zoals Catifa en Kinesit, die wereldwijd gewaardeerd worden. Voor kantoorruimtes biedt Arper diverse opties, waaronder de Zinta Lounge bank met zijn modulaire en ergonomische ontwerp, de Cross hoge tafel voor vergaderingen, en de comfortabele Aston kantoorstoel.

ARCO

Een puur Nederlands ambachtelijke meubelfabrikant en net als Studio van ’t Wout net na de oorlog gestart als een vooruitstrevend familiebedrijf. Naast de wooncollectie met tafels en stoelen zijn ze inmiddels ook zeer succesvol in de kantorenmarkt.

De huidige nieuwe werkmethoden in de kantorenmarkt vraagt om flexibiliteit; Arco geeft hier een geheel eigen invulling aan: informele, flexibele maatwerkoplossingen voor verschillende werkmomenten, plaatsen en situaties op de hedendaagse werkvloer. Voor verschillende projecten – nationaal én internationaal – heeft Arco de meubelen geleverd passend voor de omgeving, ruimte en situatie.

BuzziSpace

BuzziSpace, een Belgisch bedrijf opgericht in 2007, is in korte tijd uitgegroeid tot een grote speler binnen de innovatieve geluidsisolatie-oplossingen. Met productiefaciliteiten in Europa en de VS, samen met showrooms in grote steden, biedt BuzziSpace een uitgebreid assortiment producten, waaronder akoestische panelen, kantoorpartities, kantoormeubilair, aanvullingen en verlichtingsoplossingen.

Hun toewijding aan duurzaamheid blijkt uit het gebruik van gerecyclede materialen en de naleving van verschillende certificeringen. De veelzijdige kantoormeubelontwerpen en akoestische oplossingen van BuzziSpace streven ernaar het welzijn te verbeteren in verschillende omgevingen, van werkplekken tot residentiële en buitenruimtes.

Vitra

In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers creëert Vitra, een historisch Zwitsers familiebedrijf, innovatieve oplossingen voor huizen, kantoren, buitenruimtes en openbare ruimtes. Het engagement van Vitra voor duurzaamheid en weerstand blijkt uit hun buitenmeubilair, wat maximale duurzaamheid garandeert, zelfs wanneer het wordt blootgesteld aan de elementen.

Hun iconische ontwerpen, waaronder stukken van Charles en Ray Eames, George Nelson en vele anderen, bieden een tijdloze aantrekkingskracht voor zowel klassieke als moderne interieurs. Vitra’s nalatenschap is verweven met de geschiedenis van design, en hun stukken zijn wereldwijd bekend als designiconen.

Wilkhahn

Wilkhahn staat bekend om zijn ergonomische en vooral technisch vooruitstrevende kantoorstoelen en ruime collectie vergadertafels. In de loop der jaren zijn ze geëvolueerd van het maken van houten stoelen naar het omarmen van moderne materialen zoals staal, glasvezel en kunststoffen.

De toewijding van Wilkhahn aan dynamisch zitten blijkt uit de FS Line, waarvan meer dan twee miljoen stoelen zijn verkocht. Hun architectonische bekwaamheid wordt weerspiegeld in productielocaties ontworpen door bekende architecten zoals Frei Otto en Thomas Herzog. Deze toewijding aan duurzaamheid dateert uit de jaren 70, toen ze een milieumanager aanstelden, wat leidde tot ISO 14001- en EMAS-certificeringen. Hun ergonomische stoelen blijven welzijn en milieubewustzijn bevorderen.