In vijf fases naar uw nieuwe interieur

Stap voor stap.

Onze rijke geschiedenis in interieurontwerp spreekt voor zich. Elk project is uniek en dat geldt ook voor onze aanpak. Wij geloven dat een interieur moet weerspiegelen wie je bent, of het nu voor een thuis of werkplek is. Daarom passen we onze denk- en werkwijze aan op de individuele behoeften van elke klant en bieden we diverse diensten voor zowel particuliere als commerciële projecten.

Onze ervaring met vertrouwde partners stellen ons in staat om op maat gemaakte ontwerpen te leveren voor elk project. Met een nauwgezette planning, heldere communicatie en oor voor persoonlijke wensen werken we samen aan jouw droomruimte.

Bij Studio van ’t Wout zijn we ervan overtuigd dat een interieur moet passen bij jouw persoonlijkheid, levensstijl en wensen. Daarom gaan we graag in gesprek, stellen we vragen en luisteren we goed. Onze aanpak is gebaseerd op vijf essentiële fases, waarin we je meenemen in het ontwerp- en inrichtingsproces:

De tarieven voor de onderdelen van het Interieur Stappenplan Wonen zijn inclusief BTW en gelden per ruimte*

1. Onderzoek & oriëntatie

Het begint met jou. We willen jouw persoonlijkheid, levensstijl en woon- of werkvoorkeuren begrijpen. Jouw visie staat centraal. We voelen en begrijpen de sfeer en wensen en zien de mogelijkheden. We nodigen je uit om te sparren, voor ideeën en advies. Tijdens deze oriënterende fase maken we graag gebruik van bouwtekeningen van de ruimte, indien deze aanwezig zijn. Aan het einde van het gesprek kunnen we een offerte op maat maken.

2. Concept ontwerp

Zodra er wederzijds vertrouwen en een klik is, gaan we samen met jou aan de slag. Aan de hand van bouwkundige tekeningen/plattegronden maken we inspirerende ontwerptekeningen, waaronder een plattegrond en 3D opzet. We benutten iedere ruimte optimaal en houden rekening met de gewenste uitstraling in ieder detail van ons werk. We zijn creatief, denken net even anders en durven (gecalculeerd) risico’s te nemen.

Tarief €1.480 per ruimte. Mochten er meerdere tekeningen en/of wijzigingen, nodig zijn dan wordt dat op nacalculatie doorberekend à €98 per uur.

3. Kleuren en materialen

Nadat we het concept ontwerp doorgenomen hebben, gaan we verder om de sfeer te bepalen door middel van meubelen, kleuren en materialen. Elke ruimte is anders, of het nu gaat om een (woon)huis of kantoor. Daarom maken we een ontwerp op maat dat modern en tijdloos is, met gebruik van luxe A-merken. Studio van ’t Wout werkt met vaste, vertrouwde partners op het gebied van maatwerk, meubelen, styling, verbouwingen, domotica, bijzondere visuals, kunst en meer. We presenteren deze stap daarom bij ons in de showroom met de echte materialen en kleuren, ondersteund door een digitaal moodboard.

Tarief €890 per ruimte.

4. Het verlichtingsplan

Met de juiste verlichting kunnen we tot de juiste sfeer komen. Met het conceptontwerp als uitgangpunt maken we een 2D-tekening met het verlichtingsplan en de daarbij geadviseerde armaturen. Uiteraard maken we deze tekening geschikt voor de installateur zodat het elektraplan hierop gebaseerd kan worden.

Tarief €1250 per ruimte.

5. Begeleiding

We zorgen ervoor dat de realisatie van het ontwerp verloopt zoals afgesproken. Als de indelingstekeningen definitief zijn, inclusief meubelen en verlichting, maken wij een gespecificeerde offerte van alle items zodat het benodigde budget inzichtelijk wordt.

Onze esthetische projectbegeleiding waarborgt dat elk detail klopt. Van ontwerpconcept tot en met de totale realisatie. Bij bouw- en verbouwprojecten werken we nauw samen met aannemers en installateurs om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Tarief in overleg

Een warm bad

“Als een warm bad. Zo voelde de samen­werking met Arie en het team. Ik werd gehoord in mijn wensen en waardeerde vooral de professionele adviezen en suggesties om buiten bekende paden te kijken. Studio van ’t Wout was voor mij het vangnet dat ik zocht voor de totale verbouwing en inrichting van mijn loft appartement.’’

~ Diana