Glas Italia

Glas Italia, gevestigd in Macherio, Lombardije, is uitgegroeid tot een vooraanstaande naam in de wereld van design, gespecialiseerd in kristallen meubels, accessoires en deur toepassingen. Het productassortiment omvat tafels, spiegels, deuren en scheidingswanden, waarbij traditioneel vakmanschap uit de regio Lombardije samensmelt met hedendaagse invloeden.

De focus van het bedrijf ligt op het voldoen aan de eisen van innovatieve interieurdesigntrends, resulterend in visueel opvallende producten die worden vervaardigd met nauwgezette aandacht voor vormen, kleuren, verlichting en reflecties. Met zijn wortels in de kristalproductie is Glas Italia uitgegroeid tot een wereldspeler, aantrekkend ontwerpers zoals Alessandro Mendini, Jasper Morrison en  Piero Lissoni die hun stempel hebben gedrukt op het design van de ontwerpen.

Albed

Al sinds 1964 is het Italiaanse familiebedrijf Albed een toonaangevende speler in het creëren van technische oplossingen voor deursystemen met behulp van aluminium en glas voor interieurarchitectuur. Met een sterke technische achtergrond is Albed trots op zijn in-house technologie, knowhow en productiemogelijkheden, waardoor ze sterk gepersonaliseerde en “op maat gemaakte” producten kunnen aanbieden.

In tegenstelling tot traditionele productcatalogi biedt Albed een veelzijdig modulair universum bestaande uit deuren, schuifwanden en scheidingswanden die naadloos integreren met architecturale ruimtes. Al hun producten zijn strikt Made in Italy, waarbij ze 100% recyclebare hoogwaardige grondstoffen gebruiken, wat hun toewijding aan innovatie en duurzaamheid aantoont.

ADL

ADL, opgericht in Venetie (2004) door ondernemer en ontwerper Massimo Luca, is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van innovatieve opening- en sluitingssystemen om interieurruimtes te verbinden.

Hun productassortiment omvat een breed scala aan technologisch geavanceerde oplossingen, waaronder klassieke schuifsystemen, inklapbare schuifdeuren, wand geïntegreerde schuifdeuren, scharnierende deuren, grote draaideuren, boekstijl-openingen en verfijnde glas- en aluminium schuifdeuren die gelijk liggen met de muur. De oplossingen van ADL zijn ontworpen om niet alleen functionaliteit, maar ook comfort en welzijn te bieden, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op moderne interieurruimtes. ADL is onderdeel van de DePadova en Boffi familie.