CS Rugs

Vakmanschap in tapijtontwerp? Dan moet je bij het Nederlandse CSRugs zijn. Hun collecties weerspiegelen een passie voor textuur, kleur en innovatie. Elk tapijt is met zorg en precisie met de hand gemaakt, waardoor het een uniek kunstwerk is. De collectie brengt organische vormen en texturen tot leven in vrijwel iedere tapijtvorm.

Frankly Amsterdam

Frankly Amsterdam doet dingen anders. Ze produceren pure producten. De exclusieve collectie van tapijten, beddengoed en plaids wordt geproduceerd in Europa van hoogwaardige natuurlijke materialen. Vooruitstrevend design is bij hen een vanzelfsprekendheid.

Glamora

De wallcoverings van het Italiaanse Glamora, opgericht in 2010, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor zowel privé- als commerciële ruimtes. Glamora biedt op maat gemaakte wandbekleding geïnspireerd door kunst, design en natuur. Elk ontwerp is uniek en wordt aangepast aan de specifieke wensen van klanten. Ook is het decoratief behang geschikt voor natte ruimtes en ruimtes met akoestische uitdagingen.

Jov

Jov is een Belgisch familiebedrijf dat handgemaakte tapijten creëert met invloeden van over de hele wereld. Ze gebruiken alleen hoogwaardige natuurlijke materialen zoals wol, zijde en linnen en laten zich inspireren door de natuur bij het ontwerpen van hun tapijten. Zeer veel mogelijkheden en een oneindig kleurenpallet maakt dit leuke bedrijf tot een van onze favorieten.

Sunway

Sunway is een pionier in raamdecoratie en staat bekend om zijn unieke en innovatieve producten voor de steeds veranderende bouw innovaties. Ze bieden op maat gemaakte raamdecoratie oplossingen en zorgen voor een nauwkeurige plaatsing om ervoor te zorgen dat de producten perfect passen.

Londonart

Londonart, in tegenstelling tot de naam, is een Italiaans bedrijf. Zij produceert op maat gemaakte wallpapers die design, mode en architectuur combineren. Ze werkt samen met internationale ontwerpers en kunstenaars om unieke collecties te creëren die voldoen aan de verschillende toepassingen voor vele ruimtes.

Nya Nordiska

Nya Nordiska ontwerpt premium decoratieve gordijn- en bekledingsstoffen met een focus op Scandinavisch design. Hun bekroonde ontwerpen zijn gericht op eenvoud, innovatie en het verbeteren van het welzijn van mensen in verschillende interieur settings.