Een geïnteresseerd echtpaar, op zoek naar nieuwe meubelen, betrad vol enthousiasme onze designstore met een uniek verhaal. Ze hadden plannen om hun oude woning te verkopen en een nieuw avontuur te beginnen: een appartement in het centrum van Den Haag.

Samen met Arie zijn ze het gehele proces gestart met een blanco canvas; geen enkel element werd overgenomen uit hun vorige huis, die veelal antieke meubelen bevatte. Echter, gedreven door de wens iets nieuws te creëren, verhuisden ze naar hun kantoorpand gelegen naast de koninklijke stallen, een ruimte die compleet verschilde van de sfeer van hun vorige woning. Een industrieel paleis, groot en hoog, diende als het ideale speelveld voor een nieuw thuis.

Uitzicht op het groen

Studio van ’t Wout nam vanaf het begin tot het einde de leiding, waarbij elk meubelstuk zorgvuldig werd gekozen met behulp van Arie’s expertise. Het buitenmeubilair van Kettal, vond een perfecte plek op het dakterras.

Kunst uit het oude huis werd het kompas voor het interieur, waarbij kleuren werden ontleend voor de living, die bewust werd verdeeld in twee verschillende ‘living’ types met een openhaard als room-divider. Een balkon werd toegevoegd, met uitzicht op het groen en kleuren die de pracht van de herfst en het buitenleven weerspiegelen. Zelfs de trap, een minimalistisch meesterwerk, werd met uiterste precisie ontworpen.

Kunst uit het oude huis werd het kompas voor het interieur.