Lema is een Italiaans familiebedrijf dat begon als fabrikant van luxe kasten. Al snel groeiden ze uit tot een hoogwaardig lifestyle merk. In 2019 openden we, naast onze designwinkel aan de Zeestraat, een LEMA flagshipstore aan de Kneuterdijk.

Het gebouw waarin onze LEMA-store is gevestigd, is meer dan 150 jaar oud. De showroom is ontworpen en ingericht als een groot woonappartement en fungeert zowel als meubelwinkel als etalage om LEMA’s wereld van design en stijl op maat te verkennen.

Lema Flagshipstore

Kneuterdijk 2-4 Den Haag
+31 (0)70 209 70 09
erik@vantwout.nl

Thuis op de Kneuterdijk

In 2023 hebben we de LEMA-store uitgebreid met een tweede ‘appartement’, ingericht in een andere woonstijl en kleurstellingen. Opnieuw om te inspireren en opties voor verschillende woonbelevingen te bieden. Op de Kneuterdijk kun je ervaren hoe wonen in een designinterieur van LEMA aanvoelt. Interieurarchitect Erik, thuis op de Kneuterdijk, heet je graag welkom in de winkel

Ruimte voor onze eigen smaak

“We hebben het werken met Arie en Saskie als heel fijn ervaren. Ze nemen alle tijd voor je en geven goed advies. Maar gaven ook ruimte aan onze eigen ideeën en smaak.”

– Simone en Dennis