Vitra, een historisch familiebedrijf in de productie van designmeubilair, zet zich in voor het ontwikkelen van slimme, kwalitatieve designoplossingen. De filosofie van Vitra draait om het samenbrengen van oude en nieuwe, klassieke en moderne stijlen.

De producten en concepten worden bedacht in Zwitserland, via een zorgvuldig ontwikkelingsproces waarbij het technische vakmanschap van het bedrijf wordt gecombineerd met de creatieve insteek van wereldberoemde ontwerpers. Ook voor buitenruimtes biedt Vitra innovatieve oplossingen en materialen die maximale duurzaamheid en weerstand bieden tegen het weer.

Vitra streeft naar een lange levensduur van producten

Toewijding aan duurzaamheid

Al meer dan 50 jaar heeft Vitra innovatieve, functionele en opvallende meubelstukken ontwikkeld voor kantoren, met aandacht voor de evolutie van de werkomgeving en de behoefte aan wendbaarheid, flexibiliteit en het samenbrengen van personen. Voor openbare ruimtes ziet Vitra design als een kans om de positieve impact van design te tonen in elke omgeving. Verder heeft Vitra een diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid, waarbij de bestendigheid van producten en de zorg voor mensen en het milieu centraal staan. Het bedrijf streeft naar een lange levensduur van producten en investeert in hoogwaardige materialen en testen om dit te waarborgen.