Via onze vaste meubelmaker, die regelmatig wordt ingeschakeld voor het installeren van kasten, kwam dit ambitieuze project op ons pad. De wens van de klant voor het penthouse was om een strak en modern interieur te ontwerpen. Het penthouse zelf werd casco opgeleverd, een leeg canvas, zelfs zonder vloer. Arie was betrokken bij dit project van A tot Z, van de allereerste schetsen tot het allerlaatste lampje op detail niveau.

De klant, een zeer precieze en gedetailleerde man, streefde naar perfectie in elk aspect. Hij was vastbesloten om het interieur modern en minimalistisch te houden. Toch brachten wij een persoonlijk idee naar voren: een prachtig groot Perzisch kleed dat subtiel knipoogde naar de roots van de klant. Dit tapijt werd speciaal uit zijn geboorteland vervaardigd en geleverd, rechtstreeks vanuit een bekend familiebedrijf. Het resultaat was een uiterst strak en modern interieur met een warme sfeer.

Harmonieuze balans

De living kreeg een bijzonder doordachte make-over, met een wand van eiken panelen en stof voor de akoestiek met weggewerkte speakers en grote tv. Het handgeknoopte zijden kleed en een verfijnde slank gezaagde visgraatvloer geven de ruimte een warme uitstraling. Moderne meubelen maakten het plaatje compleet, waardoor het penthouse een harmonieuze balans kreeg tussen strakke elegantie en uitnodigende intimiteit.

Moderne meubelen maakten het plaatje compleet.