Mensen die in een inspirerende omgeving werken, voelen zich thuis, zijn happy, creatiever en productiever. De context verleidt. Een werkomgeving is geslaagd als deze past bij de identiteit, activiteiten en cultuur van een merk of organisatie. Daarom realiseren we een werkomgeving altijd in cocreatie. Juist dan pluk je de vruchten van nieuwe manieren van werken en coworking, ook in de hybride werkcontext.

The Community Office helpt bij de volgende stap in nieuwe manieren van werken. Wij creëren toekomstgerichte werkomgevingen en maatwerk oplossingen voor alle vragen rond de toekomst van werk. Wij ontwikkelen werkconcepten vanuit strategie en organisatiedoelen, ontwerpen werkomgevingen integraal, realiseren werkplekken en kantoren, activeren communities online en face-to-face en creëren een bijpassende cultuur en mindset, samen met de mensen in de organisatie.

Mogelijkheden zien in de veranderende wereld

Onze klanten geven de toekomst van werken vorm. Dat doen zij vanuit een directie, HR-, IT-, facilitaire- en vernieuwende rol. Of zij zijn eigenaar van een coworking space, een vastgoed-object of projectontwikkelaar. Hoe dan ook willen zij het verschil maken en zien zij de mogelijkheden in de veranderende wereld in werken. Zij weten dat het tijd is voor de volgende stap, de volgende generatie, een nieuwe visie, een verfrissende aanpak, een slim concept en tastbaar resultaat.