&tradition

&tradition is een Deens meubelbedrijf opgericht in 2010. Ze verbinden hedendaagse ontwerpers met klassieke meesters, met een focus op duurzaamheid. Door deze aanpak herstelt en reproduceert &Tradition iconische Deense ontwerpen en bieden ze tevens eigentijdse stukken aan van internationale ontwerpers. Echt een favoriet voor ons met vele mooie accessoires en design classics.

Davide Groppi

Davide Groppi is een toonaangevend Italiaans verlichtingsbedrijf dat Italiaanse excellentie combineert met modern design. Hun verlichting staat bekend om esthetiek, functionaliteit en emotie-opwekkend vermogen. Ze hebben talloze prijzen gewonnen en werken met materialen variërend van traditioneel tot innovatief, met een focus op het vertellen van een verhaal door licht. Het kunstzinnige van de collectie met de techniek maakt deze fabrikant uniek.

DCW éditions

Met een rijke geschiedenis blijft het Franse verlichtings- en meubelbedrijf DCW éditions nieuwe objeten en verhalen ontwikkelen. Door samenwerkingen aan te gaan met internationale ontwerpers lukt het ze telkes weer om unieke en tijdloze stukken te creëren. Ze hebben een breed scala aan producten en hechten waarde aan eerlijkheid, innovatie en een uniek ontwerp.

Flos

Flos is een wereldleider in verlichtingsontwerp met meer dan 50 jaar ervaring. Deze Italiaanse fabrikant streeft naar innovatie, handwerk en industrieel ontwerp, en hebben iconische producten gecreëerd zoals de Arco-lamp. Flos combineert traditie met technologie, en heeft uitgebreide collecties voor binnen- en buitengebruik, met een focus op het vormgeven van licht en het creëren van archetypische ontwerpen.

Moooi

Moooi is een Nederlands bedrijf voor modern meubilair, interieur en verlichtingsontwerp dat werd opgericht in Nederland in 2001 door Marcel Wanders en Casper Vissers. Het begon als een samenwerking om een ontwerp van een lampenkap op de markt te brengen en evolueerde tot een merk dat samenwerkte met onconventionele ontwerpers. Marcel Wanders fungeert zowel als de artistiek directeur als een ontwerper voor Moooi. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten, waaronder verlichting, meubels, accessoires, wandbekleding en tapijten, en hun ontwerpen zijn beschikbaar in 82 landen via verschillende kanalen, waaronder eigen winkels en e-commerce.

Foscarini

Foscarini is een Italiaans designlampenbedrijf opgericht in Murano (Venetië) in 1981. Het staat bekend om het combineren van design, technologie en esthetiek in hun verlichtingsproducten. Foscarini’s ontwerpen variëren van glazen armaturen voor de zakelijke sector tot decoratieve lampen voor thuisgebruik. Ze hebben samengewerkt met internationale ontwerpers en hebben prijzen gewonnen, waaronder de Compasso d’Oro-award. Het merk is wereldwijd aanwezig en heeft showrooms in New York en Milaan.

Oluce

Oluce is een Italiaans verlichtingsbedrijf opgericht in 1945 en gevestigd in Milaan. Het staat bekend om het samenvoegen van design, technologie en esthetiek in hun lampen. Oluce heeft samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers zoals Joe en Gianni Colombo, Vico Magistretti en vele anderen. Hun iconische ontwerpen omvatten lampen zoals Atollo en Coupé. Het merk heeft een rijke geschiedenis en heeft vele prijzen gewonnen, waaronder de Compasso d’Oro.

Modular Lighting Instruments

Modular Lighting Instruments is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in architecturale verlichting. Ze staan bekend om het combineren van creativiteit en technologie in hun verlichtingsmethoden. Het bedrijf produceert hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze hebben samengewerkt met ontwerpers en worden beschouwd als trendsetters in de verlichtingsindustrie. Modular Lighting Instruments heeft showrooms en verkooppunten over de hele wereld.

Vibia

Vibia is een Spaans merk voor architecturale verlichting gevestigd in Barcelona. Ze hebben een wereldwijd netwerk van samenwerkingspartners en distributeurs. Vibia’s ontwerpen zijn gebaseerd op de studie van menselijk gedrag in verschillende ruimtes en ze streven ernaar om nieuwe sferen en percepties van ruimte te creëren. Ze hebben samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers en bieden een breed scala aan innovatieve en esthetisch aantrekkelijke verlichtingsoplossingen.