B&B Italia is een vooraanstaand Italiaans designmerk dat wereldwijd bekend staat om zijn tijdloze elegantie en innovatieve meubelontwerpen voor interieur en exterieur.

B&B Italia is een vooraanstaand Italiaans designmerk dat wereldwijd bekend staat om zijn tijdloze elegantie en innovatieve meubelontwerpen voor interieur en exterieur. Het merk heeft zijn oorsprong in het jaar 1966 in Novedrate, Italië, waar het werd opgericht door Piero Ambrogio Busnelli. Sindsdien heeft B&B Italia een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als symbool van hoogwaardig Italiaans design en vakmanschap. De ontwerpen van B&B Italia onderscheiden zich door hun strakke lijnen, minimalistische esthetiek en hoogstaande kwaliteit. Hun stukken worden gekenmerkt door duurzaamheid en tijdloosheid en getuigen van een diep begrip van materiaal en vorm.

Strakke lijnen, minimalistische esthetiek en hoogstaande kwaliteit

Zowel luxe als comfort

De ontwerpen van B&B Italia passen perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Het merk blijft innoveren en werkt samen met enkele van ’s werelds meest getalenteerde ontwerpers zoals Antonio Citterio en Patricia Urquiola om steeds opnieuw meubelstukken te creëren die de grenzen van design verleggen. Alles draait om het realiseren van een unieke levensstijl die zowel luxe als comfort omvat. Hun ontwerpen zijn een uitdrukking van individualiteit en persoonlijke smaak.