In het gerenoveerde, voormalige Shell Campus complex in Den Haag pronkt een penthouse dat Studio van ‘t Wout met trots heeft vormgegeven. Toen de uitnodiging voor deze opdracht binnenkwam, was er direct een bijzondere klik met de eigenaren van de woning. Gezamenlijk koesterden we het idee om de ruige elegantie van het gestripte kantoorpand te omarmen, waarbij er veel onverwachte schatten tevoorschijn kwamen.

Het vertrekpunt was meteen duidelijk: waarom zouden we het ruwe betonnen plafond aanpakken, wanneer we het ook kunnen laten schitteren? Met de ontdekking van onverwachte gewelven ontstond er een verrassende dynamiek. Het plafond werd de leidraad voor verdere keuzes in het interieur. De klanten omarmden het idee, vooral in combinatie met een prachtige keramische vloertegel, die de sfeer van een kunstenaarsatelier ademde en perfect aansloot bij het robuuste beton.

De ware pracht van dit penthouse schuilt in de details. Het resultaat kwam tot stand door een speciaal samenspel tussen Arie en de klant, waarbij beide partijen op één lijn zaten en ideeën en opties inbrachten om het mooiste resultaat te bereiken.

Industriële sfeer

Via de klant kwam een keukenbedrijf ter sprake, perfect passend bij de industriële sfeer die we wilden creëren. Bovendien kreeg Studio van ’t Wout de eer om alle meubels te leveren, variërend van kasten en wandkasten tot stoelen. De schoonheid van dit project blijft tijdloos.

De ware pracht van dit penthouse schuilt in de details.