Gelegen in het historische hart van de Zeestraat vind je de eerste winkel en designstudio van Studio van ’t Wout. Deze bestaat uit een kantoor en showroom, gelegen op de begane grond, en een woonstudio op de bovenetage.

Alle ruimtes zijn doordrenkt met een moderne, tijdloze esthetiek, waardoor er een uniek contrast ontstaat in het pand dat zijn oorsprong vindt in 1860. Te midden van de historische ambiance van de Zeestraat, waar de Panorama Mesdag het oude vissersleven omarmt, houden wij vast aan de essentie van design. Studio van ’t Wout vertegenwoordigt een breed scala aan design topmerken.

Studio van ’t Wout

Zeestraat 94
2518 AD Den Haag
Tel. 070 392 27 47
studio@vantwout.nl

Bron van inspiratie

“Onze showroom is een momentopname van onze visie, ons gevoel voor kleur en materiaalgebruik. Wij zijn interieurarchitecten met een winkel, een plek waar particulieren en grote kantoren samenkomen om de waarde van design te ervaren.” De persoonlijke touch van Studio van ’t Wout wordt verder benadrukt door de eigenaren Saskia en Arie, die klanten uitnodigen in hun eigen huis op de bovenverdieping van de Zeestraat.

In deze woonstudio komt de unieke stijl en persoonlijke benadering van hun werk tot leven. De woonetage dient als bron van inspiratie waar klanten zich direct thuis voelen en is een expressie van de persoonlijkheid, werkwijze en stijl van Studio van ’t Wout.