Maistering onderscheidt zich door organisaties te begeleiden bij het vormgeven van nieuwe ervaringen en klantreizen met behulp van AI. Met de energie van een millennial start-up en diepgaande ervaring helpt Maistering C-level klanten bij het vormgeven van transformaties en het ontwikkelen van leiderschap met behulp van artificial intelligence, en dit alles op een vernieuwende manier.

Hun nieuwe kantoor is gevestigd in industriële Kraanspoor, de blikvanger van de Noord-IJ Oever in Amsterdam. Het kantoor moet klanten verleiden en aanzetten tot verandering en transformatie; de omgeving als fysiek verlengstuk van de business. In een modern kantoorgebouw met veel beton en glas ontwikkelden we daarom een high-end trainings- en werkplek die het blikveld verruimt.

Saskia omarmde tegenstellingen om de kracht en energie van het Kraanspoor te versterken. De ontwikkeling van een multifunctionele ruimte stond centraal, dienend als werkplek, trainingsruimte, inspiratie- en ontmoetingsplek voor de Maistering-community. Natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe en zachte materialen, werden gecombineerd met pastelkleuren, waardoor een oase van rust ontstond met een Japans-Scandinavische uitstraling die de geest naar een hoger niveau heeft getild.

“We omarmden tegenstellingen om de kracht en energie van het Kraanspoor te versterken.”