Het verhaal van dit project begint in het bruisende centrum van Den Haag. Gehuisvest in een langgerekt pand aan het chique Noordeinde was de uitdaging om voor een high-end kledingwinkel de ruimte optimaal te benutten met een indeling en design waarbij de kleding het beste tot zijn recht zou komen.

De focus van het ontwerp was op een naadloze lichtlijn die de hele lengte doorstroomde. Om de kleding te laten spreken werd er gekozen voor een minimalistische inrichting, geïnspireerd door de verfijning van high-end modehuizen in Milaan, waar Saskia inspiratie opdeed tijdens meerdere bezoeken.

Indirect licht

Het minimalistische wit werd subtiel verrijkt met gebogen zebrano houten wandelementen waardoor er een gevoel van luxe en verfijning ontstond. Ronde hoeken werden gebruikt om een naadloze overgang te creëren tussen vloer, muren en de unieke lichtelementen.

De houten panelen werden zorgvuldig ontworpen en dienen als displays voor schoenen en tassen. De ruime paskamers achter in het pand werden verlicht met veel indirect licht om ongewenste schaduwen te vermijden. Het geheel vormt een gastvrij en comfortabel geheel. De speciaal ontworpen loungewand geeft gasten de mogelijkheid om te ontspannen terwijl er kleding gepast wordt.

Het geheel vormt een gastvrij en comfortabel geheel.