Dit specifieke project betrof het verfijnen van de woonruimte voor twee uiterst excentrieke heren, elk opmerkelijk in hun levenshouding en gedurfde keuzes. Beiden brachten hun unieke smaak in het project, wat resulteerde in gedurfde keuzes in materiaalgebruik, met een focus op gelaagdheid, structuur, en een palet van donkere tinten zoals blauw, brons, bruin en koper – luxueus, maar op een niet-traditionele manier.

In het ontwerp lag de nadruk op intimiteit, waarbij de slaapkamer en woonkamer doordrenkt waren van warmte. De keuken nam een donkere toon aan met een lichte vloer, waardoor een vloeiende overgang ontstond naar een lichtere en frissere sfeer. Het resultaat was geen doorsnee hotel of boudoir, maar eerder een verhaal van glamour, vakkundig geïntegreerd in elke hoek. Verlichting speelde hierbij een cruciale rol, waarbij een slimme domoticabesturing via een app de sfeer aanpaste. Een kunstzinnig paneel met geïntegreerde verlichting voegde ’s avonds een totaal andere dimensie toe aan de beleving.

Rust en geduld

Elke ruimte werd met gedurfde precisie ingericht, met aandacht voor detail en functionaliteit. Voor Valentina was dit project niet alleen een uitvoering, maar ook een aanzienlijk leerproces waarbij gedurfde keuzes en out-of-the-box denken centraal stonden. Het penthouse, gelegen op de 11e verdieping van een appartementencomplex in Voorburg, droeg een historie met zich mee die het gebouw een extra dimensie gaf.

De klanten, een droom om voor te werken, straalden rust en geduld uit, waarbij kosten nog moeite werden gespaard om hun visie samen met ons tot leven te brengen.

Gedurfde keuzes en out-of-the-box denken stonden centraal.