Moroso, opgericht in 1952, is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in gestoffeerd meubilair en hoogwaardige zitmeubelen. Deze ontwikkelen ze in samenwerking met internationale topontwerpers.

De unieke kracht van Moroso ligt in de combinatie van design, hedendaagse kunst en mode, wat resulteert in producten van hoge kwaliteit. De collecties van Moroso getuigen van stilistisch en formeel onderzoek, ontwerpkennis en productie-ervaring. Het bedrijf beschikt over meer dan zeventig vakmensen in hun eigen productieatelier, wat, samen met hoogwaardige materialen en uitstekende leveranciers, elk product uniek maakt.

Dynamische, flexibele en esthetisch verfijnde meubelstukken

Oplossingen voor zowel binnen- als buiten

Moroso’s geschiedenis is nauw verbonden met internationaal gerenommeerde ontwerpers, zoals Patricia Urquiola en Alfredo Häberli. Moroso biedt oplossingen voor zowel binnen- als buitenruimtes, variërend van banken en stoelen tot tafels en opslagsystemen. Moroso staat voor kwaliteit en biedt dynamische, flexibele en esthetisch verfijnde meubelstukken. Hun ontwerpen combineren comfort, functionaliteit en innovatie op een unieke en inspirerende manier.