In 1974 richtten de broers Van den Berg Montis op, een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in meubels, zoals banken, fauteuils, tafels en stoelen.

Het bedrijf begon met slechts twee medewerkers maar groeide snel, mede dankzij innovatieve technieken zoals de Jacket-techniek, die leidde tot het iconische Chaplin-stoelontwerp. In de jaren 80 breidde Montis uit naar internationale markten en werd het bekend om zijn tijdloze en authentieke ontwerpen. Tegenwoordig blijft Montis samenwerken met bekende ontwerpers om meubeliconen te creëren die geschikt zijn voor diverse ruimtes, zowel voor thuis als kantoor.

Montis blijft streven naar innovatie en comfort

Detail en verfijning

Montis staat bekend om zijn tijdloze en iconische meubelcollecties, zoals de Aztec bankencollectie en de modulaire Domino 18 bank. De Axel modulaire zitbank biedt diverse configuraties en materialen, terwijl de Back Me Up collectie elegante gestoffeerde armstoelen omvat. Montis produceert ook stoelen, krukken, tafels en bijzettafels met aandacht voor detail en verfijning. Montis blijft streven naar innovatie en comfort, waardoor het een gewaardeerde speler is in de wereld van het hedendaagse meubeldesign.