Molteni&C, een vooraanstaand Italiaans merk in de designmeubelsector, belichaamt passie voor schoonheid, streven naar topkwaliteit en het wereldwijd verspreiden van Italiaans vakmanschap.

Het bedrijf, dat in 1934 werd opgericht, heeft een indrukwekkende geschiedenis in Italiaans design en heeft samengewerkt met bekende ontwerpers zoals Aldo Rossi, Gio Ponti en vele anderen. Molteni begon als een ambachtelijke meubelwerkplaats en groeide uit tot een industriële krachtpatser met verschillende merken. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 700 retailers in meer dan 80 landen is Molteni een van de weinige merken die een volledig ‘Made in Italy’-productieproces kunnen garanderen, van grondstof tot eindproduct.

Innovatieve oplossingen voor moderne woon- en werkomgevingen

Designicoon met een rijke geschiedenis

De geschiedenis van Molteni is doordrenkt van designmijlpalen en samenwerkingen met visionaire ontwerpers. Het bedrijf blijft innovatieve oplossingen ontwikkelen voor moderne woon- en werkomgevingen. Molteni’s toewijding aan duurzaamheid en hun initiatieven zoals het Molteni Museum getuigen van hun missie om designcultuur te verspreiden en een brug te slaan tussen kunst en design. Samengevat is Molteni&C een Italiaans designicoon met een rijke geschiedenis, een focus op hoogwaardig vakmanschap en een voortdurende zoektocht naar innovatieve oplossingen voor de hedendaagse leefomgeving.