Frigerio is een authentiek Italiaans familiebedrijf gevestigd in Lombardije, in de regio Brianza, dat een rijke geschiedenis heeft in het produceren van hoogwaardig meubilair.

Frigerio is een authentiek Italiaans familiebedrijf gevestigd in Lombardije, in de regio Brianza, dat een rijke geschiedenis heeft in het produceren van hoogwaardig meubilair. Oorspronkelijk gespecialiseerd in bankstellen en zitmeubelen, heeft Frigerio in de loop der tijd zijn collectie uitgebreid naar onder meer bedden en kasten. Het kenmerkende decoratieve design en het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals massief hout, stoffen en leder, zijn de hoekstenen van hun collectie. Wat Frigerio echt onderscheidt, is de mogelijkheid tot personalisatie van al hun producten, waardoor ze aan verschillende esthetische behoeften kunnen voldoen. Dit geldt voor zowel particuliere huizen als zakelijke ruimtes.

Sterke toewijding aan vakmanschap en hoogwaardig design

Toewijding aan vakmanschap

Frigerio combineert innovatie met traditioneel vakmanschap en staat bekend om directe productiecontrole, waarbij ze zelfs hun eigen houtbewerking beheren. Met een sterke nadruk op hoogwaardige materialen en een flexibele benadering van op maat gemaakte projecten, weerspiegelt Frigerio traditie en technologische vooruitgang. Zo blijft het merk zich ontwikkelen. Met een sterke toewijding aan vakmanschap en hoogwaardig design blijft Frigerio de erfenis van zijn oprichter voortzetten in een eigentijds industrieel jasje.