Image Image Image Image Image

Hoe wij werken

Een functionele en aantrekkelijke werkomgeving is goed voor de werksfeer en productiviteit. Maar iedereen stelt andere voorwaarden. Wij ontwerpen inspirerende kantoorruimtes die passen bij het gedrag en de behoeftes van de medewerkers.

Uitgebreid onderzoek

Voordat we gaan ontwerpen, willen we onze klant goed leren kennen en precies weten wat de wensen zijn. Bij kleine en bij grote projecten. We komen kijken op kantoor en observeren kritisch hoe de medewerkers zich gedragen. Of ze rust nodig hebben of juist praat- en belplekken. We voelen de sfeer.

Interieur Stappenplan Werken

Een custom made ontwerp voor een innovatieve werkomgeving maken we samen met onze klant aan de hand van ons unieke Interieur Stappenplan Werken. We zorgen dat het precies aansluit bij de verwachtingen.

Maatwerk kantoorinrichting

Elk kantoor is fysiek anders. Naast het gebruik van moderne design kantoormeubelen van luxe A-merken ontwerpen we daarom zelf speciale interieurelementen. Zo wordt elke ruimte altijd optimaal benut.

Bij de inrichting houden we rekening met de gewenste uitstraling en huisstijl. Ook gebruiken we duurzame producten met Cradle to Cradle certificaat. Indien gewenst kunnen we ontwerpen volgens de principes van Het Nieuwe Werken. Daarin zijn we gespecialiseerd.

Preferred suppliers

Studio van ’t Wout werkt met vertrouwde partners, onder meer op het gebied van domotica, bijzondere visuals, kunst, meubels op maat en styling. Door onze jarenlange samenwerking kennen we hun werkwijze en specialiteiten en komen we tot bijzonder aansprekende oplossingen.

Design & Build

We zijn specialist in turnkey projecten. Van ontwerpconcept tot en met de totale realisatie. Door onze jarenlange expertise in kantoorinrichting weten we op deskundige wijze alle disciplines nauwkeurig op elkaar af te stemmen.

Meer informatie

Bel ons via tel. 070 392 2747 of stuur een e-mail naar Saskia en Arie.