Image Image Image Image Image

Interieur Stappenplan Wonen

Met behulp van het unieke Interieur Stappenplan Wonen nemen we je mee in het ontwerp- en inrichtingsproces. Door de verdeling in overzichtelijke fases weet je precies waar je aan toe bent.

De tarieven voor de onderdelen van het Interieur Stappenplan Wonen zijn inclusief BTW en gelden per ruimte*

Stap 1 – Het oriënterende gesprek

Dit persoonlijk gesprek is vrijblijvend en geheel kosteloos. We nodigen je graag uit in onze showroom om sfeer te proeven en om een goed beeld te krijgen van je wensen, behoeften en de mogelijkheden. Graag gebruiken we bij dit gesprek [tijd: ca. 1 uur] bouwtekeningen van de ruimte indien deze aanwezig zijn. Aan het einde van het gesprek kun je aangeven of je een offerte op maat, voor jullie situatie, wenst te ontvangen voor het stappenplan.

Tijdspanne en keuzes; ‘ Welke Stappen je samen met ons wilt zetten bepaal jij n.a.v. je woonwensen. Het tijdpad bepalen we samen en is mede afhankelijk van de planning van de benodigde vakmensen [zoals aannemers, installateurs etc.].

Stap 2 – Het concept ontwerp

Aan de hand van het oriënterend gesprek en de door u aangeleverde bouwkundige tekeningen/plattegronden, maken we inspirerende ontwerptekeningen, zoals plattegronden en tekeningen in 3-D. Waar nodig passen we het ontwerp na de presentatie 1 keer aan. Tarief € 1.480,00 per ruimte.

Mochten er meerdere tekeningen en/ of wijzigingen nodig zijn dan wordt dit op nacalculatie doorberekend à € 98,00 per uur.

Stap 3 – De meubelen, kleuren en materialen

Nadat we het concept ontwerp uitgebreid met je hebben besproken gaan we dan verder de sfeer van de ruimte bepalen door middel van meubelen, kleuren en materialen. We presenteren deze stap bij ons in de showroom met de echte materialen en kleuren, ondersteund door een digitaal moodboard’. Tarief: € 890,00 per ruimte.

Stap 4 – Het verlichtingsplan

Met de juiste verlichting wordt de door jou gewenste sfeer extra benadrukt. Met het conceptontwerp als uitgangspunt maken we een 2-D tekening met het verlichtingsplan en de daarbij geadviseerde armaturen. We maken deze tekening geschikt voor de installateur zodat hij zijn elektraplan er op kan baseren Tarief: € 1.250,00 per ruimte.

Stap 5 – Het definitieve ontwerp en budgettering

Realisatie van het ontwerp: Als de indelingstekeningen definitief zijn en je de intentie hebt om bij ons de meubelen en/of de verlichting te bestellen dan maken wij een gespecificeerde offerte van alle items zodat het benodigde budget inzichtelijk wordt.

*Het ontwerp voor keuken en/of badkamer heeft een speciaal tarief op basis van Stap 2 en 3 gecombineerd: € 5.000,00 per ruimte.

Ontwerpkosten terugverdienen!
Wij hopen vervolgens dat je de uitvoering van het ontwerp in samenwerking met Studio van ’t Wout wilt doen. We nemen je alle zorg uit handen.

Indien jullie de meubelen en/of verlichting daadwerkelijk bij ons bestellen, dan wordt van het Stappenplan totaalbedrag een behoorlijk deel in mindering gebracht op de factuur van de meubelen uit onze collectie. [Dit geldt niet voor speciaalwerk zoals badkamers, keukens en meubelen die speciaal worden vervaardigd door de meubelmaker].

Wil je vrijblijvend meer informatie?
Bel ons via tel. 070 392 2747 of stuur een e-mail naar Saskia of Arie