Image Image Image Image Image

Interieur Stappenplan Wonen

Met behulp van het unieke Interieur Stappenplan Wonen nemen we je mee in het ontwerp- en inrichtingsproces. Door de verdeling in overzichtelijke fases weet je precies waar je aan toe bent.

Jij houdt de regie

Je kunt zelf kiezen welke delen uit het Interieur Stappenplan Wonen je met ons wilt invullen en welke je graag in eigen hand houdt. Ook bepaal je zelf het tijdpad. Dus als je pas volgend jaar wilt overgaan tot de werkelijke inrichting, dan kan dat natuurlijk.

De tarieven voor de onderdelen van het Interieur Stappenplan Wonen zijn inclusief BTW en gelden per ruimte (bijvoorbeeld woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken).

Stap 1 – Het oriënterende gesprek

Dit persoonlijk gesprek is vrijblijvend en geheel kosteloos. We nodigen je graag uit in onze showroom om sfeer te proeven en om een goed beeld te krijgen van je wensen, behoeften en de mogelijkheden. Graag gebruiken we bij dit gesprek [tijd: ca. 1 uur] bouwtekeningen van de ruimte indien deze aanwezig zijn. Aan het einde van het gesprek beslis je of je verder wilt gaan met ons naar stap 2.

Stap 2 – Het concept ontwerp

Aan de hand van het oriënterend gesprek en de door u aangeleverde bouwkundige tekeningen/plattegronden, maken we inspirerende ontwerptekeningen, zoals plattegronden, aanzichten en tekeningen in 2- en/of 3-D. Waar nodig passen we het ontwerp aan n.a.v. de presentatie. Tarief € 1.480,00.

Stap 3 – De meubelen, kleuren en materialen

Nadat we het concept ontwerp uitgebreid met je hebben besproken gaan we dan verder de sfeer van de ruimte bepalen door middel van meubelen, kleuren en materialen. Hierbij maken we o.a. gebruik van een (digitaal) moodboard. Tarief: € 890,00.

Stap 4 – Het verlichtingsplan

Met de juiste verlichting wordt de door jou gewenste sfeer extra benadrukt. Met het conceptontwerp als uitgangspunt maken we een 2-D tekening met het verlichtingsplan en de daarbij geadviseerde armaturen. Tarief: € 890,00.

Stap 5 – Het definitieve ontwerp en budgettering

In deze stap maken we de definitieve tekeningen van het interieurontwerp en het verlichtingsplan [geschikt voor aannemer, meubelmaker en/of installateur]. Ook berekenen we het benodigde budget voor de realisatie van het ontwerp. Tarief: € 1.250,00.

Jouw eigendom
Je betaalt per stap. De doorlopen stappen worden uiteraard je eigendom.

Kosten terugverdienen
Wij hopen vervolgens dat je de uitvoering van het ontwerp in samenwerking met Studio van ’t Wout wilt doen. We nemen je alle zorg uit handen.

Indien je de uitvoering van een of meerdere stappen bij ons realiseert, worden de kosten daarvan gedeeltelijk in mindering gebracht op de factuur voor designmeubelen uit onze collectie. Dit aanbod geldt bij een besteding vanaf € 10.000,00.

Wil je vrijblijvend meer informatie?
Bel ons via tel. 070 392 2747 of stuur een e-mail naar Saskia of Arie