Image Image Image Image Image

Interieur Stappenplan Werken

Studio van ’t Wout begeleidt bedrijven van A tot Z bij de inrichting van het hele kantoor, een etage of bijvoorbeeld de directiekamer. Het Interieur Stappenplan Werken maakt dit proces inzichtelijk.

Aparte modules
Het Interieur Stappenplan Werken is opgebouwd uit aparte modules. Daardoor is het mogelijk zelf aan te geven wanneer welke stappen in samenwerking met Studio van ’t Wout worden doorlopen en welke in eigen beheer worden uitgevoerd.

De fases van het Interieur Stappenplan Werken:
De genoemde tarieven zijn exclusief BTW en gebaseerd op een kantoorvloer van maximaal 500 m2.

Stap 1 – Oriëntatie op locatie

Dit gesprek is informatief, vrijblijvend en geheel kosteloos. Voor een goede impressie van de behoeften en wensen doen we dit graag op locatie.

Tarief: gratis. Graag ontvangen we de digitale bouwtekeningen. Mochten die niet aanwezig zijn, dan brengen wij de ruimte digitaal in kaart (tarief op aanvraag).

Stap 2 – Concept ontwerp

Aan de hand van twee gesprekken maken we inspirerende ontwerptekeningen, zoals plattegronden, aanzichten en 3D indelingen. Tarief € 2.000,00

Stap 3 – Meubelen, kleuren en materialen

We doen een voorstel voor meubelen, kleuren en materialen, rekening houdend met de huisstijl, gewenste uitstraling en duurzaamheid.
Tarief: € 1.000,00

Stap 4 – Definitief plan van aanpak en budget

Met het definitieve plan van aanpak schatten we het benodigde budget voor de realisatie van het ontwerp. Ook kijken we naar de mogelijke planning. Tarief: € 1.000,00

Voor kleine ruimten en voor ruimten groter dan 500m2 maken we graag een passende offerte. Voorbeeldtarieven voor interieurontwerp en tekeningen in 3D (stap 1 en 2):
• Entree- en receptiegebied € 1.500,00
• Boardroom inclusief multimedia technieken € 1.500,00
• Bedrijfsrestaurant, max. 150 zitplaatsen € 2.500,00

Vervolgstappen en realisatie
Na stap 4 start de uitvoer van het plan van aanpak. Hiervoor maken we een overzichtelijke offerte, dus geen verrassingen achteraf. We bereiden de realisatie van de inrichting nauwkeurig voor en maken de tekeningen definitief, inclusief kostenberekening voor het interieur. Partners voor de uitvoer worden ingeschakeld en de projectplanning wordt opgezet.

Als leverancier van design kantoormeubelen zorgen we voor levering en installatie van alle interieuronderdelen. We begeleiden de bouw en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd en geïmplementeerd, precies zoals afgesproken. Ook de eventuele verhuizing nemen we uit handen. Een vast aanspreekpunt bij Studio van ’t Wout maakt dat de communicatie transparant is en vlot verloopt.

Evaluatie en service
Natuurlijk willen we na dit intensieve proces graag weten of het nieuwe interieur bevalt. Indien nodig voeren we aanpassingen uit, want we willen dat alles helemaal naar de zin is.

Training en workshops
Studio van ’t Wout geeft strategische Workshops aan bedrijven die wellicht willen overgaan op Het Nieuwe Werken. Ook trainen we medewerkers hoe om te gaan met de nieuwe vrijheden en verantwoordelijkheden die bij deze werkvorm horen.

Meer informatie? Bel ons via tel. 070 392 2747 of stuur een e-mail naar Saskia en Arie.