Image Image Image Image Image

Kantoorinrichting voor een prettige werkomgeving

Als mensen zich prettig voelen in hun werkomgeving, presteren ze beter. Daarom gaat Studio van ’t Wout bij kantoorinrichting altijd uit van het gedrag en de behoeftes van de medewerkers.

De medewerkers centraal
Wij houden van een persoonlijke benadering want we willen een goed advies kunnen geven. Daarom stellen we veel vragen. Open en fris. We bieden een interieurontwerp op maat en een kantoorinrichting die past bij de medewerkers en hun werkzaamheden.

Ook doen we onderzoek op de werkvloer. Wordt er veel gebeld of vergaderd? Is het rumoerig? Wie is er veel op pad? We luisteren met aandacht en weten te komen tot de kern van de behoeften, wensen en eisen van de mensen op kantoor.

Ideale kantoorinrichting
Onze interieurarchitecten proberen met elk ontwerp de verwachtingen te overtreffen. We creëren ideale, inspirerende werkplekken waar communicatie of juist concentratie de hoofdrol speelt. Modern, strak en tijdloos en indien gewenst volgens de principes van Het Nieuwe Werken.

Design kantoormeubelen
Onze interieurarchitecten maken gebruik van de nieuwste producten en materialen. Door onze jarenlange ervaring in kantoorinrichting weten we stijlen, kleuren, luxe stoffen en kantoormeubelen van top designmerken als Vitra en Sinetica smaakvol te combineren. Ook zijn we sterk in het ontwerpen van interieurelementen op maat.

Turnkey 
Studio van ’t Wout is specialist in turnkey projecten en neemt alle zorg uit handen. Van concept tot en met de daadwerkelijke realisatie, wij regelen het met Design & Build.

Een hartelijke groet en graag tot ziens,
Saskia en Arie Alderliesten, Karel van ’t Wout