Image Image Image Image Image

Interieurarchitecten met persoonlijke aanpak

Welke sfeer vind jij prettig om in te wonen? Wat doe je het liefst als je thuis komt en welke meubelen vind je mooi voor je interieur? Zomaar een paar vragen, zo lijkt het, maar niet voor een interieurarchitect van Studio van ‘t Wout. We willen je goed leren kennen en vooral naar je luisteren voordat we je huis gaan inrichten.

Voel je thuis
Onze persoonlijke aanpak voel je direct zodra we je verwelkomen in onze Design store in Den Haag. Met plezier geven we je interieurideeën en laten we je verschillende stijlen zien. Ook krijg je er een goed beeld van onze royale collectie designmeubelen.

Wil je weten hoe onze interieurideeën er in een echt woonhuis zouden uitzien? Loop dan eens mee naar boven, want bij ons thuis kunnen we nog even verder praten. Vertel ons wat je mooiste woonwensen zijn. Drink je een glaasje wijn op de bank of liever een espresso aan ons kookeiland?

Mocht je overdag niet in de gelegenheid zijn, dan spreken we af, wanneer het je uitkomt. Natuurlijk kan dat ook bij je thuis.

Tijdloos design interieur
Aan de hand van je woonwensen ontwerpen we een modern en tijdloos design interieur dat helemaal bij jou past. Niet gebonden aan hypes of trends en waar je jarenlang van zult genieten. We proberen altijd je verwachtingen te overtreffen, want verrassen, daar houden we van.
Door jarenlange ervaring als interieurarchitect weten we stijlen, kleuren, luxe stoffen en designmeubelen van bekende topmerken smaakvol te combineren. Zoek je een oplossing voor een wat lastig deel in je huis? Het ontwerpen van een woonelement op maat vinden wij de kers op de taart.

Design Store
Als je geen plannen hebt voor een compleet nieuw interieur, maar wel voor een nieuwe bank, een mooi vloerkleed of designverlichting, dan kun je ook bij Studio van ’t Wout terecht. We adviseren je graag in onze showroom!

Wij ontzorgen
De interieurarchitecten van Studio van ’t Wout zijn ook sterk in de daadwerkelijke realisatie van je nieuwe interieur. De begeleiding en de coördinatie kun je met een gerust hart aan ons overlaten. We zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Een hartelijke groet en graag tot ziens in onze Design store,
Saskia & Arie Alderliesten.