Image Image Image Image Image

Het Nieuwe Werken

De nieuwe generatie heeft andere behoeften als het gaat om bedrijfshuisvesting. Medewerkers, eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en eigenaarschap. Het Nieuwe Werken biedt hiervoor tal van mogelijkheden.

De medewerker van nu wil graag meer vrijheid en zelf bepalen wat hij doet, wanneer, waar en zelfs met wie. En dat kan, mede dankzij de ontwikkelingen in ICT. De werkomgeving die past bij deze andere manier van werken, ondersteunt en facilitieert.

Innovatieve werkomgeving
Studio van ’t Wout is gespecialiseerd in Het Nieuwe Werken en de realisatie van innovatieve werkomgevingen. We zoeken naar een passende oplossing voor de organisatie, geheel op maat. Neem contact op met Arie en Saskia voor een afspraak en vrijblijvend advies.

Bricks, Bytes, Behaviour
Bij onze interieurontwerpen voor Het Nieuwe Werken vormen de activiteiten van de medewerkers het uitgangspunt. Hoe gedraagt hij zich, wat heeft hij nodig. De drie pijlers Bricks, Bytes and Behaviour komen daarbij aan bod:

Bricks
De bouwstenen ofwel het interieurontwerp en de feitelijke kantoorinrichting. Het hart van de organisatie en de plek waar medewerkers elkaar kunnen ontmoeten. Het professionele op maat ontworpen interieur verhoogt de interactie en het werkplezier, wat leidt tot meer productiviteit.

Bytes
Welke eisen en wensen en mogelijkheden heeft een bedrijf op het gebied van IT? Welke digitale ontwikkelingen mogen we verwachten? Dit wordt allemaal meegenomen in het ontwerp voor Het Nieuwe Werken.

Behaviour
Het gedrag van de medewerkers. Hoe om te gaan met de nieuwe verantwoordelijkheden en vrijheden die Het Nieuwe Werken met zich meebrengt en de andere werktijden en werkplekken. Wij trainen en ondersteunen de medewerkers, zodat de overgang naar de nieuwe manier van werken voor iedereen soepel verloopt.

Workshop Het Nieuwe Werken
Tijdens onze workshops laten we bedrijven kennismaken met de oneindige mogelijkheden en de valkuilen van Het Nieuwe Werken.