Image Image Image Image Image

DePadova Flagshipstore

Uniek voor Nederland; een Flagshipstore met geraffineerd Italiaans meubeldesign in Den Haag.

Italiaans raffinement met Scandinavische en Japanse touch

Najaar 2021 openen we de DePadova Flagshipstore aan de Kneuterdijk nr. 4. Deze 200 m2. grote showroom geeft straks een prachtig overzicht van de meubel- en verlichtingscollectie van DePadova.  In deze chique straat hebben wij al met succes op nr. 2A+B de Flagshipstore van Lema geopend in 2019.

DePadova is een Italiaans familiebedrijf en is inmiddels onderdeel van het Italiaanse Boffi [high-end keukens en kasten]. Gestart in de jaren 50 door Fernando en Maddalena DePadova met het importeren van Scandinavische meubelen in Italië. Vele designklassiekers verder is DePadova inmiddels een begrip in de internationale meubeldesign wereld. Iconische ontwerpen van o.a. Vico Magistretti, Achille Castiglioni en Piero Lissoni maken de collectie tijdloos, functioneel en esthetisch.

MA/U Studio, ADL and Time & Style ēdition maken eveneens onderdeel uit van de collectie en zorgen voor een complete selectie meubelen; MA/U [kastensysteem], ADL [deurensystemen] en Time & Style ēdition [handgemaakte Japanse meubelen en verlichting].

Carolien Jongen (e-mail) is onze ervaren interieurarchitect en verwelkomt je graag in de winkel.

e DePadova Flagshipstore
Kneuterdijk 4 Den Haag
Tel. 070 209 70 10

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag van 11.00u tot 17.30u
Zaterdag van 10.00u tot 17.00u
Zondag gesloten
Maandag en dinsdag op afspraak